Ish kryeministri Nikolla Gruevski përsëri është deklaruar përmes rrjetit social facebook duke shkruar në lidhje me bombar.

‘Sot ka shpërthyer bomba më e fuqishme, pushteti e ka rrënuar me xhirime të montuara. Ngadalë por sigurtë e vërteta po plotësohet. Kur u publikuan bombat në vitin 2015 theksuam se nuk janë të ëvrteta dhe të plota dhe se ishin bërë intervenime, mediat, gazetarët, analistët dhe gjithë ata që na urryen e u bënë bashkë me LSDM nisën talljen me frazën se të bashkuara të ngjitura e të montuara’, kështu shkruan mes tjerave Gruevski.

Lexoni në vazhdim postimin e tij: