Për 6 vjet, Kim Cattrall i dha jetë personazhit të famshëm te Samantha-s në serialin “ Sex and the City “ dhe influencoi qëndrimin e një brezi të tërë femrash në raport me marrëdhëniet intime.

Seksi, inteligjente, provokuese, Samantha Jones është një prej personazheve më emblematike të serialeve të fillimit të viteve 2000.

Kim ishte 42 vjec kur e mori rolin e specialistes së zjarrtë të PR-it. Sigurisht, po të mos ishte për fizikun e saj të jashtëzakonshëm dhe personalitetin e fortë, roli do t`I kishte shkuar një kolegeje shumë më të re.
Për interpretimin e saj, aktorja mori dhe një Glob të Artë në 2002-shin dhe është nominuar për 5 cmime Emmy. Po tani që është 63 vjec si duket ajo? Epo, si një zonjë e vërtetë, nuk kemi c`themi!