Bes Kallaku dhe Xhensila Myrtezaj ndodhen aktualisht në Itali.

Besi po xhiron atje një skenë të filmit “Falco” dhe për rolin e tij është shndërruar si “skifteri”.

Me atë pamje, Besi ka hyrë në farmaci pasi Xhensila i ka kërkuar diçka për Ajkën.

Në një video të postuar nga Xhensila në Instastory, Besi tregon se italianët janë habitur kur e kanë parë kështu.

“Kështu është kur të merr urgjent nusja ‘hajde se do blejmë diçka për gocën në farmaci’.

Erdha siç isha me grimin e rolit si skifter, thonë njerëzit: Çfarë është kjo?”, tha Besi dhe tregoi si e bëri fytyrën farmacistja.

ImageImage

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...