Versioni i prodhimit të modelit “E” është pothuajse identik me prototipin e zbuluar në mars.

Honda E do të ketë premierën e saj botërore në panairin e Frankfurtit javën e ardhshme dhe kur të shfaqet më vonë në treg, blerësit do të jenë në gjendje të zgjedhin midis dy opsioneve të motorit.

Modeli bazë përdor një motor elektrik 136 kuaj fuqi, ndërsa varianti më i fuqishëm është i pajisur me një njësi të energjisë elektrike 154 kuaj fuqi.

Honda krenohet se modeli më i fortë përshpejton nga 0 deri në 100 km/orë për rreth 8 sekonda.

Honda ka njoftuar se tashmë ka hapur një libër porosie për blerësit me përparësi në tregjet e zgjedhura si në Mbretërinë e Bashkuar, Gjermani, Francë dhe Norvegji, por çmimi i makinës nuk është njoftuar ende.

Loading...
Global