Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka thënë se Made in Kosova, është vulë frymëzimi e çdo gjenerate.

Haradinaj postoi një video në rrjetin social Facebook, mbi të cilën shkroi: “Kosova 100% shtet. E vënë në harten e botës dhe tash e respektuar. Kemi punuar fort që ta kthejmë dinjitetin, nuk do ndalemi.
Made in Kosova, është vulë frymëzimi e çdo gjenerate.

Kosova, vlerë dhe krenari”.