Komisioneri Europian për Zgjerim dhe Politikë Fqinjësore, Johannes Han, ka thënë se e mirëpret rikonfirmimin e votimin pro liberalizimit të vizave për Kosovën nga Parlamentin Europian. Ai këtë e ka bërë të ditur nëpërmjet një shkrimi në Twitter.

Kujtojmë se dje (24.09.2019), Komiteti për Liritë Qytetare, Drejtësi dhe Çështje të Brendshme – LIBE në Bashkim Europian, ka votuar edhe një herë tjetër pro fillimit të negociatave për liberalizimin e vizave për Kosovën. Për t’u informuar më shumë rreth rekomandimit në fjalë, klikoni në linkun e mëposhtëm.