Dje (11-shtator) rreth orës 11.00, në Sektorin për punë të brendshme Tetovë, është denoncuar se duke kryer punë ndërtimore në një objekt në rrugën ,,Leningratska,, në Gostivar, 45-vjeçari S.D. nga Turçani i Vogël, ka rënë nga skelet dhe ka marrë lëndime trupore.

I lënduari S.D. është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murad,, në Gostivar, për ndihmë mjekësore.

Është kryer inspektimi në vendin e ngjarjes.

Loading...