Ledri Vula është padyshim një nga meshkujt shqiptar për të cilin vajzat “lënë kokën”.

Koncertet e tij janë gjithnjë të mbushura plot me vajza që presin me padurim të bëjnë sikur edhe një foto me reperin.

Por së fudnmi reperi ka takuar një personazh që ka pothuajse të gjitha tiparet e tij.

Bëhët fjalë për Dj First, një nga Dj e ‘Babastars’, i cili është mjaft i njohur në Kosovë.

Një faqe Instagrami e quajtur ‘Artistët shqiptarë’, ka publikuar së fundmi një foto të Ledrit dhe Dj First nga një palestër dhe ngjashmëria është kaq e madhe sa të lë pafjalë.

Për më shumë shikojeni me sytë tuaj:

ImageImageImageImage