Gashi i ka vënë vetes synime të mëdha pas publikimit të albumit.

Gashi dje publikoi albumin e tij të parë në karrierë dhe këngët e tij po dëgjohen anë e mbanë botës.

Pas 24 orëve të suksesshme tani reperi me prejardhje nga Kosova ka synim ‘Grammy-n’.

 

View this post on Instagram

What if the album goes # 1 and We end up winning a Grammy?

A post shared by GASHi (@gashi) on