Një video e rrallë është shpërndarë në rrjetet sociale.

Aty shihet se si pronari i një shtëpie arrin që ta mbrojë pragun e derës së tij duke u përleshur me tre grabitës të armatosur.

Ai arrin që të tre grabitës t’i largojë nga shtëpia duke i dhënë një mësim të mirë.

Pronari ka thënë se qëllimi i tij ka qenë që ta mbrojë gruan e tij e cila gjithashtu gjendej në shtëpi, dhe se sulmi ndaj grabitësve ishte instiktiv. /GazetaExpress/

Për më shumë shikoni pamjet: