Ky vit ka qenë i mbushur me dokumentare, filma dhe seriale të llojeve të ndryshme të cilët janë transmetuar në platformë televizive nga më të ndryshmet.

Disa janë të shikueshëm vetëm online ndërsa të tjera mund t’i ndjekim në televizion.

Për të krijuar një ide po rendisim disa prej tyre më poshtë:

Billy Connolly: Made in ScotlandImage

The Paras: Men of War Image

Brexit: The Uncivil War (Sky Atlantic)Image

 Danny Dyer’s Right Royal FamilyImage

Les Misérables

Image

Inside Europe: Ten Years of TurmoilImage

The Umbrella Academy Image

ShetlandImage

Leaving NeverlandImage

Loading...
Global