Një pjesë e shfrytëzuesve të fshatrave të Shkupit, Kadino, Marino, Ilinden, Bella Zemja, Belimbegovë dhe Stajkovc nesër nga ora 5:00 deri në orën 6:30 do të mbesin pa energji elektrike.

Të hënën pa energji elektrike nga ora 9:00 deri në orën 11:00 do të mbesin një pjesë e shfrytëzuesve të rrugëve “Slavejko Arsov” dhe “Salvador Alende”, në komunën Kisella Voda.

Siç kumtoi QRMK-Shkup, ndërprerjet janë për shkak të punëve teknike në elektrorrjetin distribuiv.