Një veturë është parë duke u djegur në autostradën “Ibrahim Rugova” , Shqipëri-Kosovë apo rrugën e kombit.

Vetura është vendosur në skajin e rrugës për ndalesat emergjente, ndërsa jashtë veturës shihen disa njerëz. Arsyet e djegies nuk dihen ende.

Për Indeksonline janë shprehur të shqetësur lexuesit, të cilët e kanë dërguar videon dhe nuk e dinë arsyen e djegies së veturës.