Në një zjarr që ka shpërthyer rreth orës 9, është djegur një shtëpi e vjetër ndërsa nga zjarri është përfshirë edhe një shtëpi në rrugën “Jajce” në Strumicë.

Në shuarjen e zjarrit morën pjesë katër automjete zjarrfikëse dhe 12 zjarrfikës të NJTZ Strumicë dhe nuk është lejuar zjarri t’i përfshijë edhe shtëpitë tjera në këtë pjesë të qytetit, që është pjesa më e banuar.

Shkaqet për shpërthimin e zjarrit do të konfirmohen.

Loading...
Global