Deputetja nga radhët e Lëvizjes BESA, Teuta Bilalli morri pjesë në konferencës regjionale, e cila u mbajt në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Temë e kësaj konference ishte; “Të drejtat e grave dhe barazia giinore”.

Në këtë konferencë, morrën pjesë edhe deputete nga shtetet e rajonit, ku diskutuan rreth të drejtave të grave dhe për barazinë gjinore./