Tërmeti i djeshëm krijoi një panik masiv në Tiranë e Durrës dhe dhjetëra video të kamerave të sigurisë në lokale, biznese apo rrugë e treguan më së miri impaktin e frikshëm që pati tek qytetarët lëkundja prej 5.8 ballësh.

Por ka patur një rast, ku disa vajza në një parukieri të Tiranës, duket se nuk e kanë vënë shumë “ujin në zjarr” teksa tërmeti shkundte të gjithë godinën ku ato qëndronin.

Video e mëposhtme e përcjellë nga TS, tregon se këto vajza nuk kanë patur dhe aq shumë frikë sa kanë patur meshkujt psh, ku në një sërë videosh duket sesi vrapojnë të dalin nga ndërtesat.