Cheryl, është parë në pistën e L’Oréal Paris, me një stil elegant dhe mjfatë unik, shkruan Daily Mail, përcjell Bota sot.

Cheryl, kishte vendosur aps shuëm kohësh te shfaqet në javën e modës në qytetin e Parist, duke befasuar sërish me stilin esaj.

Ajo kishte veshur një xhaketë ngjyrë gri, të kombinuara me ngjyrën e portokallt në veshjen që kishte.