Pasi u përqesh gjatë ndarjeve të çmimeve Emmy, Kim Kardashian është paraqitur me pantallona të lëkurës për herë të tretë derisa ka pasur një drekë me BFF Jonathan Cheban

Ne të gjithë kemi ditë kur nuk dimë të vendosim çfarë të veshim gjatë vitit.

Pavarësisht se thuhet se Kim ka veshje të pafundme, megjithatë Kim Kardashian ka riveshur disa herë një palë tesha këtë vit.

Ajo është paraqitur me të njëjtat veshje që kishte veshur para dy dite.

Bukuroshja 38 vjeçare pos këtij stili të ripërsëritur ka të vënë edhe një paruke që e bën atë një vajzë me flokë të shkurtëra dhe me ndryshe.