Derisa kryeministri Zoran Zaev ka mbajtur fjalimin e tij para përfaqësuesve të vendeve të ndryshme të botës në Kombet e Bashkuara, bashkëshortja e tij Zorica në shoqëri të një femre të panjohur dhe ministres së financave Nina Angelovska gjatë gjithë kohës kanë luajtur dhe shkruajtur nëpër telefona.

Video në vazhdim: