Kirurgët më në fund kanë hequr “bririn e djallit” prej 10 cm nga një fermer 74-vjeçar indian, i cili kishte kërkuar nga një berber lokal dhe vëllai i tij për të shkurtuar rritjen me vite

Shyam Lal Yadav, nga fshati Rahli në Madhya Pradesh, pësoi një dëmtim të kokës në vitin 2014, pas së cilës ai mbeti me një gungë në kurorën e kokës, e cila u rrit në mënyrë të qëndrueshme gjatë pesë viteve të ardhshme në një gjatësi prej afro 10cm.

Briri i rrallë i lëkurës përbëhej nga keratina, një substancë që gjendet tek thonjtë e këmbëve dhe flokët e njeriut, e cila mund të jetë me tepricë tek të moshuarit.

“Fillimisht, ai e injoroi atë pasi nuk shkaktonte ndonjë shqetësim. Gjithashtu, ai e preu tek berberi lokal”, tha kirurgu Vishal Gajbhiye.