Britney Spears kohët e fundit ka qenë në një pozitë jo të mirë, për shkakun se babai i saj Jamie u akuzua për abuzin me djalin e saj Sean, 13 vjeqar.

Por ylli 37 vjeqar duket se ka larguar mendjen nga drama familjare për të kaluar pak kohë në Haëai të mërkurën.

Spears dukej e lumtur dhe e shëndetshme, kur u shfaq rreth plazhi të Honolulu e veshur në bikine

Loading...