Blero dhe Afrona sot lidhin martesë.

Blero Muharremi dhe Afrona Dika pas shumë vitesh në lidhje sot kurorëzojnë martesë në një nga resortet në Shqipëri.

Dhe në mesin e shumë të ftuarve nga bota e shoubizit i pranishëm është edhe këngëtari Besnik Qaka që tani vetëm se është nisur drejt Shqipërisë.

Loading...