Historia që ka mbërritur këtë javë në postën e rubrikës së psikologes në gazetën britanike ‘The Sun”, nuk është aspak e këndshme.

Bëhet fjalë për një tradhti brenda familjes…dhëndri ka bërë seks me vjehrrën dhe tashmë dëshiron që t’i mabjë të dyja, edhe bashkëshorten edhe nënën e saj.

Ja çfarë i ka treguar ai psikologes Deidre.

Letra e djalit

“Kam bërë seks me vjehrrën në ditën e një prej përvjetorëve të saj të martesës me vjehrrin tim. Ishte diçka fantastike dhe ajo më la të kuptoja qartë se dëshironte që këtë eksperiencë ta përsërisnim.

Unë jam 26 vjeç dhe lumturisht i martuar dhe jam krenar për bashkëshorten që kam dhe e edua shumë, (ajo është 24 vjeçe).

Ama gjithnjë e kisha kuptuar që vjehrra ime, 46 vjeçe, më shikonte me një vështrim ndryshe por s’kisha guxuar të mendoja ndonjë gjë që nuk duhej. Por ajo që kisha nuhatur ndodhi… Në një nga përvjetoret e martesës së saj dhe të bashkëshortit, kishim organizuar një festë të madhe me miq dhe të afërm. Në një moment gjatë festës vjehrra më kërkoi që ta shoqëroja me makinë deri në shtëpi pasi këpucët që kishte veshur e vrisnin dhe donte t’i ndërronte. I thash time shoqeje se po ikja ta çoja nënën e saj në shtëpi dhe se do vonohesha rreth 30 minuta, por ajo se kishte mendjen fare dhe ishte duke bërë muhabet me disa gra.

Ne ikëm dhe kur mbërritëm në shtëpi vjehrra filloi të më prektë aty ku nuk duhej. Ia hoqa dorën se mendova se është e dehur por ajo më preku sërish dhe më tha që priste prej kohësh ta bënte këtë gjë.

Filloj të më puthte dhe unë nuk i rezistova më, sepse është edhe mjaft tërheqëse. Kështu përfunduam duke bërë seks. Pak më vonë u kthyem prapë në festë dhe askush nuk kuptoi gjë.

Por tani unë kam rënë brenda me të dhe e kujtoj çdo moment, madje edhe kur bëj dashuri me gruan.

Nuk di si t’ia bëj, të vazhdoj të takohem fshehur me të apo t’ia them gruas se çfarë ka ndodhur sepse kam frikë se vjehrra mund të jetë shtatzënë sepse atë natë nuk u kujdesa për masa mbrojtëse”.

Përgjigjja e psikologes

“Ti nuk duhet të bësh asnjë nga ato alternativa për të cilat më pyete.

Ajo çka duhet të bësh urgjentisht është që të shkëpusësh çdo kontakt privat me të dhe të kujdesesh që kjo histori mos të përsëritet më.

Mendo me qetësi dhe bëj llogaritë e tua…ku do të të çojë i gjithë ky pasion me të?!”