Bebe Rexha kishte ‘elektrizuar’ brazilianët me paraqitjen e saj.

Bebe Rexha ka qenë në qendër të vëmendjes javët e fundit për shkak postimeve provokuese që po bën, por duhet pranuar se këngëtarja është një yll i vërtetë edhe në muzikë.

Rexha së fundmi kishte udhëtuar në Brazil saktësisht në Rio për të mbajtur një koncert dhe kjo tregon se sa është e pëlqyer dibranja edhe në arenën ndërkombëtare.

Image
Në natën e djeshme këngëtarja dhe publiku kishin bërë një atmosferë të mrekullueshme dhe kjo i la mbresë Bebes e cila ka ndarë disa imazhe dhe si mbishkrim kishte lënë “Ende nuk mund ta besoj natën e kaluar”.