Pjestarë të policisë nga Sektori për punë të brendshme-Tetovë, sot (20-shtator) rreth orës 06.00, kanë privuar nga liria 47- vjeçarin N.E. nga Tetova.

Gjatë bastisjes, e cila është realizuar me urdhër të gjykatësit, në shtëpinë e tij është gjetur heroinë, me ç’rast është mbajtur në Stacionin policorë Tetovë dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, kundër tij do të inicohet padi adekuate.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...