Avokati i Boki 13, Saso Dukovski tha se Bojan Jovanovski sot nuk dëshmoi dhe nuk do të jep deklaratë derisa nuk i shohin provat. Sipas tij të mërkurën Ruskovska do të duhet të paraqesë prova për të dyshuarin. Dukovski më tej u shpreh se klientit i tij, Boki 13 është në gjendje të rëndë shëndetësore.