Ministri i Arsimit dhe Shkencës, dr.Arbër Ademi, sot dhe nesër (23/24.09.2019) do të jetë pjesmarrës në takimin ministror të ministrave të Ballkanit Perëndimor, për shkencë dhe inovacion në Bruksel.