Andrew Cuomo dhe Sandra Lee janë ndarë pasi ishin së bashku për më shumë se një dekadë.

Ata e konfirmuan lajmin përmes një deklarate të përbashkët të lëshuar të mërkurën.

“Gjatë muajve të fundit, ne kemi kuptuar se jeta jonë ka shkuar në drejtime të ndryshme dhe marrëdhënia jonë romantike është shndërruar në një miqësi të thellë. Ne do të jemi gjithmonë familjar dhe jemi plotësisht mbështetës të njëri-tjetrit dhe të përkushtuar ndaj fëmijëve. Jeta jonë personale mbetet e tillë dhe nuk do të ketë asnjë koment tjetër”, thanë ata.

Ata nisën lidhjen në vjeshtën e vitit 2005.