Nesër me fillim prej ora 12 në Shipkovicë të Tetovës, lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti dhe ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi do të marrin pjesë në hapjen solemne të sallës së re sportive në shkollën fillore “Rexhep Voka”.

T mobile In article 1

Ministri Arbër Ademi gjithashtu sot njoftoi se edhe në komunën e Vrapçishtit shumë shpejtë do të fillojnë punimet për ndërtimin e një salle të re sportive.