I pren kokën në serialin ‘Game of Thrones’ u qëllua me shigjetë te ‘Lord of the Rings’ e pati edhe shumë vdekje të tjera në filma e seriale të famshme.

Por duket aktori është lodhur nga këto role në të cilat gjithmonë ai vdes, tani 60 vjeçari ka vendosur se është koha për një ndryshim, kështu që ai po refuzon të luajë role në të cilat i vdes.

Do të lexoja librat e Game Of Thrones dhe ata më thanë: ‘Ti vdes në këtë, por është afër fundit të serisë’. Dhe unë thashë ‘Po, po, mjaft e drejtë’.

Kështu që, ata e bënë atë shumë të qartë kohën që unë do të vdisja, dhe unë mendova, “Unë nuk dua të ngecem në një nga këto seri që zgjat shtatë vjet”, tha aktori.