Mbrëmë dhe sot në orët e hershme të mëngjesit është zhvilluar një aksion i koordinuar i Ministrisë së Brendshme. Aksioni përfshinë 24 qytete, me çrrastë janë bastisur 54 lokacione. Gjatë aksionit janë konfiskuar një numër i konsiderueshëm i armëve jolegale si dhe 22 kilogram marijuanë, por dhe drogave të tjera, si heroinë, kokainë dhe të tjera.

Pamje nga aksioni i mbrëmshëm

Deklaratë lidhur me aksionin në fjalë nga Suzana Pranjq Talevska, sektroi për marrëdhënie me publikun pranë MPB-së.