Një aksident automobilistik ka ndodhur sonte para Parlamentit të Maqedonisë. Dy vetura u përfshinë në aksident.

Policia është në vendngjarje dhe shkaqet e aksidentit po përcaktohen. Nuk ka informata për persona të lënduar.