Këngëtarja ka ngazëllyer botën me këtë veshje

Thjeshtësia, natyrshmëria dhe eleganca kaherë janë sinonim për bukurinë dhe stilin pa gabime.

Kështu janë veshur divat siç janë Audrey Hepburn, Grace Kelly dhe Ava Gardner, ndërkaq këtë stil jashtëkohor e adhurojnë edhe ikonat e sotme të modës si p.sh. Kate Middleton, por edhe shumica e këngëtareve dhe aktoreve.