Një debat i nxehtë ndërmjet ministrit të arsimit, Arbër Ademit dhe kryetarit të Gostivarit është zhvilluar mbrëmë në Click Plus

Në një lidhje direkte në telefon, Taravari e ka quajtur “djalosh” ministrin e arsimit Ademi pasiqë ky i fundit theksoi se ia ka marë kompetencat në arsim Komunës së Gostivarit

meqenëse drejtor në një shkollë të mesme kanë emëruar një person pa fakultet të kryer.

Ministri Ademi tha që gjatë ditës së sotme do të bëjë publike edhe emrin e shkollës.
Për më shumë ndiqni videon në vazhdim: