Gratë kanë një arsenal të tërë fjalish, të cilat i thonë kur nuk e pëlqejnë burrin. Ato përdorin gjuhën e trupit, kthejnë sytë lart për t’i treguar tjetrit se nuk e pëlqejnë. Po burrat? Ata konsiderohen më pak të qartë, megjithëse në realitet tregojnë shumë, ne nuk jemi gjithmonë të gatshëm të dëgjojmë ato që me të vërtetë nuk duam të dëgjojmë. Por ka disa fraza që një burrë i thotë vetëm kur e pëlqen vërtetë një grua:

“Gjithçka më kujton ty”

Ai nuk mund të thotë gjithmonë atë që mendon, ai do t’i fshehë ndjenjat e tij dhe nuk do të jetë e lehtë. Por ai do të flasë për ato që i kujtojnë ty, sepse me të vërtetë dëshiron që ti ta dish.

“Unë mund të ndihmoj nëse dëshiron…”

Burrave u pëlqen të ndjehen të domosdoshëm. Burri dëshiron të jetë i dobishëm për gruan. Dhe nëse ai ofron ndihmë, mos u tregoni indiferent ndaj tij.

“Ju jeni fantastike”

Nëse një mashkull jua thotë këtë, ai me të vërtetë mendon se ju jeni një person i mrekullueshëm dhe dëshiron që ju ta dini.

“Kam biseduar me nënën time …”

Nëse ai përmend nënën e tij dhe ju tregon ato që i ka thënë, ai është shoku juaj më i mirë ose ju pëlqen. Burrat rrallë ndajnë atë që po ndodh në familjen e tyre, veçanërisht me nënën e tyre. Nëse ai flet me ju për këtë, atëherë ju jeni e veçantë për të.

“Jam i mërzitur / i shqetësuar”

Kur një burrë pranon haptas emocionet e tij, nëse nuk është një moment gëzimi ose lumturie, ose një “rregull” i thjeshtë, do të thotë që ai ju beson duke shprehur ndjenjat e tij.

“Ju jeni aq seksi”

Epo, ky është një kompliment i dukshëm, i cili nuk u bëhet të gjitha grave, por vetëm atyre që besojnë vërtet se janë seksi. Ndoshta ai nuk është serioz, por shumë i qartë.

“Të kam vërejtur…”

Nëse një burrë thotë se ka vërejtur diçka që ju keni bërë, për shembull, veshja, ngrënia, ai me të vërtetë ju kushton vëmendje, duke treguar që ju jeni një person që i intereson dhe jo sepse ai dëshiron të jetë shoku juaj më i mirë…

“Më mungon”

Burrat rrallë e thonë këtë, por nëse e thonë, kjo do të thotë që ka shumë ndjenja që nuk mund t’i shprehin plotësisht.