Të jesh krijues dhe plot fantazi nën çarçafë është një aftësi e jashtëzakonshme apo jo? Jo të gjithë çiftet e kanë. Mundësitë që ju t’i shmangeni rutinës dhe humbjes së dëshirës për aktivitet seksual janë këtu. Zbuloni disa lojëra interesante erotike për t’i provuar me partnerin. Do të ndjeni kënaqësinë e vërtetë në shtrat.

Pasqyra e dëshirave të mia

Vendosja e një pasqyre pranë shtratit, ose në tavan, do t’ju ndihmojë të kapni çdo moment të marrëdhënies tuaj. Shikimi i asaj që jeni duke bërë gjatë seksit mund të stimulojë eksitimin dhe t’ju bëjë edhe më të paharruar.

Latex-i

Prezervativi është pak i mërzitshëm, por sigurisht shumë i efektshëm për sigurinë gjatë aktit. Nëse mendoni se është pak “shumë” për ju vendosja e një prezervativi, provoni të brendshme latex. Ose konsideroi prangat, litarët apo kamxhikët.

Ndiqni ritmin

Edhe muzika mund të bëjë ndryshimin nën çarçafë. Të bërit dashuri me një ritëm mund të jetë një stimulues i shkëlqyeshëm. Përgatisni një listë me ritme që alternojnë muzikë sensuale dhe të ngadaltë me muzikë më të fuqishme. Fillojeni atë në modalitetin “e rastësishme” dhe lëreni veten të udhëhiqet nga gjendja shpirtërore e këngës.

Lojëra me role

Këto janë ndër lojërat më të mira erotike për të bërë në shtrat. Keni dëgjuar ndonjëherë për profesorin dhe studentin? Po i sëmuri dhe infermieri? Po hajduti dhe polici? Me pak fjalë, çdo situatë mund të jetë emocionuese dhe e mirëpritur. Zbritni në rolet e tyre përkatëse dhe më pas lini veten të udhëhiqeni pjesërisht nga improvizimi dhe pjesërisht nga marrëveshjet e mëparshme me partnerin tuaj në lidhje me atë që do bëni.

Topat stimulues

Një praktikë shumë e lashtë orientale që përmban një litar me sfera rrotulluese, kjo lodër seksi mund të jetë një mjet i shkëlqyeshëm për të luajtur dhe intensifikuar orgazmën. Zakonisht ato përdoren për të stimuluar zonat intime të grave, duke rritur perceptimet dhe kënaqësinë e tyre edhe gjatë marrëdhënieve seksuale.

Ushqime të ëmbla

Spërkateni veten me ushqime të ëmbla dhe lotuese. Për shembull, mund të shoqëroni çdo zonë erogjene të trupit me një ushqim që ju pëlqen veçanërisht, si mjalti, çokollata, kremi…Dhe, atëherë filloni një shëtitje të ngadaltë dhe kalorike drejt kënaqësisë. Kalori? Ju do t’i heqni ato gjatë rrugës.

Skenë filmi

Kënaqësia për t’u filmuar apo vëzhguar është një stimulues natyral dhe shumë i fuqishëm, në fund të fundit është në natyrën tonë që të jemi paksa “të kujdesshëm”. Vetëm një trekëmbësh ose një tryezë në shtrat dhe një kamerë e vogël. Paralajmërimi i vetëm thelbësor: bëni këtë lojë vetëm nëse i besoni plotësisht partnerit për të shmangur transmetimet e padëshiruara të videove të regjistruara në rrjetet sociale, atëherë kur ju nuk e prisni.