Të gjithë e dinë se femrat janë të “fiksuara” me detajet më të vogla në një lidhje. Por mesa duket edhe meshkujt nuk ngelen mbrapa dhe vënë re vetëm tre gjëra tek një femër.

Më poshtë do të zbuloni 3 gjërat kryesore që ata nuk pëlqejnë tek një femër:

Pirja e duhanit

Gati 80% të meshkujve nuk iu pëlqen kur një femër pi cigare. Ajo që i bezdis më shumë është era e cigares që mban një femër.

Parfumi

Shumica e meshkujve kanë treguar se i kushtojnë vëmendje parfumit të një femre. Ata kanë thënë se femrat nuk duhet ta teprojnë me hedhjen e parfumit.

Vetulla

Të gjithë meshkujt nuk i pëlqejnë femrat që i vizatojnë vetullat dhe nuk i kanë ato natyrale.