Kjo është 0.2 më e shpejtë se numri zyrtar i deklaruar nga Audi.

Është një fakt i njohur se automobilistët gjermanë tregohen tepër të kujdesshëm kur bëhet fjalë për publikimin e numrave të performancës së automjeteve të tyre, dhe Audi nuk bën përjashtim.

Megjithatë, njoftimi zyrtar për shtyp për RS7-in e ri mund të thotë se Sportback i mrekullueshëm ka nevojë për 3.6 sekonda për sprintin 0-100 km/ore, por një test real tregon një kohë 3.4 sekonda në një provë të kryer në Gjermaninë Jugore.