Një vatër e re zjarri ka shpërthyer edhe në fshatin Grupçin të Komunës së Zhelinës. Zjarrfikësit kanë dal në vendngjarje dhe po bëjnë përpjekje për vënien nën kontroll të zjarrit dhe shuarjen e plotë të tij.

Ndërkohë që është shuar plotësisht zjarri në lagjen Pintija të Shkupit.

Loading...