Brendi i njohur Zara ka sjell çizmet me lidhëse të stilit Edwardian për këtë vjeshtë (po, vjeshta është shumë afër) dhe me shumë gjasë do të jenë këpucët e kësaj sezone.

Çizmet janë në dispozicion në dy ngjyra, krem dhe të kaltër, ndërkaq veçse janë shitur të gjitha ato të ngjyrës krem duke mbetur në dispozicion vetëm ngjyra e kaltër.

Por, Zara ka deklaruar se së shpejti dy ngjyrat do të jenë në dispozicion në numër më të madh.

Këto çizme kushtojnë rreth 100 euro dhe nuk konsiderohen të lira, por suksesi i brendit i ka bindur njerëzit të investojnë më herët për sezonin e vjeshtës.