Nënshkrimi i Marrëveshjes me Greqinë ka sjell rritjen e këmbimit tregtar mes dy vendeve dhe rritje edhe të eksportit, shkruan kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në Fejsbuk.

“Si rezultat i nënshkrimit të Marrëveshjes me Greqinë, këmbimi tregtar në vitin 2008 është rritur për 15.8 për qind, ndërsa eksporti është rritur në 5.8 për qind. Në periudhën janar- maj 2019 këmbimi i ndërsjellë tregtar ka vazhduar me trend pozitiv prej 4.7 për qind”, ka shkruar kryeministri Zaev.