Kemi zgjedhur kontestet për katër figura historike, për të cilët tashmë festojmë së bashku, do të gjejmë një zgjidhje edhe për Goce Delçevin, tha kryeministri Zaev gjatë konferencës për shtypi me kryeministrin bullgar Bojko Borisov. Ne i kushtojmë respekt Delçevit përmes mirëkuptimit të ndërsjellë dhe jam i bindur që veprat e Delçevit mund vetëm të na lidhin, shtoi Zaev.