Kemi mësuar vazhdimisht dhe shumë nga hilet dhe stili i Victoria Beckham e mesa duket nuk do të ndalemi kurrë.

E radhës ka të bëjë me hilen që përdor ylli i Hollywood për t’u dukur më e gjatë sesa gjatësia e saj prej 1.63m.

Po të shohim me vëmendje disa prej veshjeve dhe kombinimeve të saj do të kuptonim menjëherë se Beckham zgjedh shumë shpesh te vesh veshje të ndara veç (fund dhe bluze; pantallona dhe bluze) por i vesh në të njëjtin material dhe ekzaktësisht të së njëjtës ngjyrë. E gjithë hilja qëndron pikërisht këtu!

Nuk jemi të bindura?

Mjafton të shihni fotot e sesi ja ka dalë Victoria Beckham.