Shkumbin Ismaili ka lansuar këngën e tij të re me titull “Vetëm ti”.

Edhe kësaj radhe, këngëtari i qëndroi besnik rrymës në të cilën këndon vazhdimisht, kurse këngës ia shoqëroi edhe videoklipin.

Për tekstin dhe muzikën u kujdes vetë Shkumbini, ndërsa videoklipi është punuar nga Max Production.

T mobile In article [1]

Në linkun e mësipërm mund ta dëgjoni këngën e re nga Shkumbin Ismaili me titull “Vetëm ti”.