“Unë jam budalla dhe   fajtor që këta idiot janë në pushtet, që shk*** gjithë popullin” është shprehur  Aleksandar Verushevski, djali i këshilltarit të Zoran Zaev, Zoran Verushevski, në profilin e tij në Facebook  duke ka sulmuar qeverinë aktuale.

Ai madje pyet se pse nuk ka një sistem në këtë shtet dhe pse nuk funksionon shteti ligjor.  Verushevski madje thotë se në këtë qeveri ka shumë njerëz të kalbur me shpirtëra të kqinjë që deri tani nuk ka pasur.

Ndryshe sot media Italiane “La Verita”  publikoi videon e tretë ku Boki 13 përmed edhe takimin me Zaev dukei treguar Kamçevit./Ts/