Gjatë këtij sezoni veror janë hedhur në treg bikini nga më të ndryshmet, dhe me ngjyra të guximshme.

Por së fundmi ka dalë një tjetër trend me kostume të larjes, të cilat duhet të kesh mjaft guxim për t’i veshur.

Për me tepër shikoni fotot e mëposhtme…