Një person në Prishtinë ka raportuar në polici se pas një mosmarrëveshjeje tre djemtë e tij kanë kanosur njëri tjetrin dhe më pas njëri prej tyre ka ekspozuar armë.

Njësiti policor ka arrestuar tre të dyshuarit dhe ka konfiskuar një armë. Pas intervistimit, me vendim të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.

Të barabartë në relacion me të gjithë

Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë ti realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre.Avokati i Popullit është organ i pavarur i përcaktuar me Kushtetutë i cili i promovon dhe  mbron të drejtat kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve…
Më tepër
Loading...