Presidenti i vendit Hashim Thaçi ka uruar popullin ziveran për ditën e tyre kombëtare.

Në një shkrim në Twitter, Thaçi ka thënë se “Kosova u është përherë mirënjohëse për mbështetjen ofruar lirisë tonë dhe shtetndërtimit”.

“I lumtur për urat që kemi ndërtuat mes vendeve tona dhe popujve tanë”, ka shkruar Thaçi.