Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot ka pritur për vizitë kreun e qeverisë bullgare, Bojko Borisov.

Në takim janë shkëmbyer mendime për marrëdhëniet e përgjithshme bilaterale midis dy vendeve, me çka është konstatuar se Maqedonia e Veriut dhe Bullgaria janë të dedikuara drejt forcimit të marrëdhënieve ndër-fqinjësore dhe përparim të bashkëpunimit në të gjitha sferat me interes të përbashkët./Alsat