Stuhitë i afrohen Ballkanit – ja kur do ta godasin Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Valës më të fuqishme të nxehtësisë së kësaj vere në rajonin tonë po i vije fundi, megjithatë duhet pritur deri sot pasdite vonë. Një front i ftohtë me origjinë nga Oqeani Atlantik përmes Evropës do të fillojë të depërtojë sot edhe në Gadishullin Ballkanik duke freskuar motin dhe ulut temperaturat. Gjatë depërtimit të frontit priten … Vazhdoni me leximin e Stuhitë i afrohen Ballkanit – ja kur do ta godasin Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut